Go Back

Krkovice na hořčici

Anezka
Správně chlapské jídlo. Rychlé, jednoduché, výtečné a s vychlazenou 12°pohladí po duši. Udělte svým drahým polovičkám o víkendu radost.
Prep Time 20 minutes
Cook Time 40 minutes
Course hlavní chod
Servings 8 porcí

Ingredients
  

  • 8 plátků krkovice bez kosti
  • 4 ks střední cibule
  • 200 g plnotučné hořčice
  • sádlo/ olej
  • sůl
  • pepř

Instructions
 

  • Nejprve si dáme předehřát troubu na 180°C .
  • Dále si připravíme pekáč, ve kterém budeme maso péct a dáme do něj sádlo nebo olej.
  • Vezmeme si cibule, které nejdříve oloupeme a nakrájíme na větší půlkolečka. Poté vložíme do připraveného pekáče.
  • Kotletu si vyndáme z lednice, omyjeme a nakrájíme na cca 2 cm široké plátky.
  • Poté lehce maso naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí.
  • Takto připravené dáme do pekáče s cibulí a dáme péct na 180°C cca 40 minut.
  • Když máme maso krásně upečené, až se nám rozpadá, tak už jen nakrájíme čerstvý chléb a podáváme.
Keyword hořčice, krkovice