Krkovice na hořčici
Anezka
Správně chlapské jídlo. Rychlé, jednoduché, výtečné a s vychlazenou 12°pohladí po duši. Udělte svým drahým polovičkám o víkendu radost.
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 40 minutes mins
- 8 plátků krkovice bez kosti
- 4 ks střední cibule
- 200 g plnotučné hořčice
- sádlo/ olej
- sůl
- pepř
Nejprve si dáme předehřát troubu na 180°C .
Dále si připravíme pekáč, ve kterém budeme maso péct a dáme do něj sádlo nebo olej.
Vezmeme si cibule, které nejdříve oloupeme a nakrájíme na větší půlkolečka. Poté vložíme do připraveného pekáče.
Kotletu si vyndáme z lednice, omyjeme a nakrájíme na cca 2 cm široké plátky.
Poté lehce maso naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí.
Takto připravené dáme do pekáče s cibulí a dáme péct na 180°C cca 40 minut.
Když máme maso krásně upečené, až se nám rozpadá, tak už jen nakrájíme čerstvý chléb a podáváme.
Keyword hořčice, krkovice