Mangový krém
 Anezka
Anezka
Mango krém, naplňte si jím croissanty, zkuste dát do tartaletek, nebo přidat do koláčů/dortů.
Prep Time 40 minutes mins
- 100 g nakrájeného manga na kostičky
- 3 pl vody
- 250 g mascarpone
- 1 čl šťávy z citrónu
- 2 pl cukru krupice
- Nejprve si vezmeme kastrůlek, dáme do něj nakrájené mango, citrónovou šťávu,  lehce podlijeme vodou a začneme na středním plameni zahřívat. 
- Když nám mango pustí vodu, přidáme cukr a necháme zlehka povařit. 
- Vznikne nám krásný rozvar, který necháme vychladnout. Pokud chceme jemný krém, tak mango můžeme rozmíchat tyčovým mixérem. 
- Do vychladlého mangového rozvaru přidáme mascarpone a promícháme. Já míchala ručním mixérem a krásně to vyšlehal. 
- Po vyšlehání dáme vychladit do lednice a poté můžeme plnit.