Go Back

Malinový krém

Anezka
Malinový krém nejen do plněných croissantů.
Prep Time 40 minutes
Course krémy
Servings 1 kastrůlek

Ingredients
  

  • 100 g malin
  • 3 pl vody
  • 250 g mascarpone
  • 2 pl cukru krupice

Instructions
 

  • Nejprve si vezmeme kastrůlek, dáme do něj maliny, vodu a začneme na středním plamenu zahřívat.
  • Když nám maliny pustí lehce vody, přidáme cukr a necháme zlehka povařit.
  • Vznikne nám krásný rozvar, který necháme vychladnout. Pokud chceme jemný krém, tak maliny můžeme rozmíchat tyčovým mixérem.
  • Do vychladlého malinového rozvaru přidáme mascarpone a promícháme. Já míchala ručním mixérem a krásně to vyšlehal.
  • Po vyšlehání dáme vychladit do lednice a poté můžeme plnit.
Keyword krém, malina