Lososový tataráček
Warning: Undefined array key "ids" in /data/web/virtuals/287648/virtual/www/domains/dveholkyzkuchyne.cz/wp-content/plugins/essential-grid/public/essential-grid.class.php on line 6110
Warning: Undefined array key 0 in /data/web/virtuals/287648/virtual/www/domains/dveholkyzkuchyne.cz/wp-content/plugins/essential-grid/public/essential-grid.class.php on line 6114
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/web/virtuals/287648/virtual/www/domains/dveholkyzkuchyne.cz/wp-content/plugins/essential-grid/public/essential-grid.class.php on line 6114
Jump to Recipe
Dnešní post bude rychlý a hlavním aktérem je lososový tataráček. Upřímně ani nevím, co k tomu psát, snad jen, že se hodí jak na večer s přáteli, tak i na romantiku ve dvou 🍸
Ano, moc fotogenický není 🤣, ale věřte, na chuti to není znát. Je vynikající. Brzy bude na našem webu k mání i domácí bagetka a chlebík, takže si budete moci připravit celý chod dle Dvou Holek 😀.
Dobrou chuť Vám přejí Dvě Holky z Kuchyně
Lososový tataráček
Lososový tataráček není tak známý, jako klasický tatarák z hovězího masa, ale každý má něco do sebe. Kdo chce zvolit lehčí variantu tataráčku a je milovníkem ryb, určitě nešlápne vedle. Příprava je oproti hovězímu tataráku jednodušší a rychlejší.
Ingredients
- 500 g lososa-filet
- 1 ks červená cibule
- 5 ks větších kapari
- 2 pl plnotučné hořčice
- šťáva z půlky citrónu
- sůl
- pepř
- 1 ks bagetky
Instructions
- Vyndáme si lososa na připravené prkénko a vezmeme si ostrý menší nůž.
- Nožem začneme lososa škrábat, ale bez kůže. Kůži si můžeme před škrábáním sundat nebo jako já ji tam necháte a pak vyhodíte.
- Když máme lososa hotového, vložíme ho do misky a přidáme nakrájenou červenou cibulku, kapari, hořčici a šťávu z půlky citrónu. Vše promícháme.
- Takto promíchaný tataráček osolíme, opepříme dle chuti a necháme 20 minut odležet v lednici.
- Odleželý tataráček namažeme na opečenou bagetku a můžeme podávat.
TIP: Kdo chce, může ještě do tataráčku přidat nakrájený kopr, ale doma ho moc nejedí, takže volím variantu bez.
+ There are no comments
Add yours